Menu
0

Gratis adviesgesprek

gratis adviesgesprem

Hi, super leuk dat je geïnteresseerd bent in ons gratis adviesgesprek ¨ondernemen als lifestyle coach¨. Onderaan deze pagina vind je onze agenda, hier kan jij jezelf direct in plannen. Maar eerst even in het kort wie wij zijn en wat wij doen.

Wat doet YOU AGAINST YOU?

Wij zijn een team van zelfstandig ondernemende lifestyle coaches. Kortom we runnen allemaal een eigen bedrijf waarmee we onze klanten helpen met een beter gezondheid en lifestyle. Dit doen we in samenwerking met Forever, een leverancier in hoogwaardige gezondheidsproducten. Daarnaast leren we jou kosteloos hoe je hetzelfde kan doen. Dit doen we met een gratis opleidingstraject. Deze opleiding is kort en praktisch, zodat je snel aan de slag kan. Maar ook na de opleiding blijven we samenwerken maar in dit geval als sparringspartners.

Waarom dit gratis adviesgesprek?

In dit gratis advies gesprek kijk je vrijblijvend of ondernemen als lifestyle coach bij je past. Dus samen met één van onze ervaren lifestyle coaches onderzoek je de mogelijkheden. Het gratis adviesgesprek is altijd een persoonlijke één op één afspraak met jou en onze coach, dus er is voldoende ruimte om al je vragen te stellen. Natuurlijk is het gesprek vrijblijvend, wel zo prettig als je er achterkomt dat ondernemen als lifestyle coach niet bij je past.

Zien we je snel?

Elke woensdag en donderdag om 19:30 uur is er ruimte voor een gratis online adviesgesprek. Klik hieronder in de agenda op de gewenste datum en vul je gegevens in. Na jouw boeking ontvang je een bevestiging met daarin de link naar het adviesgesprek.

Heb je op dit moment een brandende vraag of kom je er niet uit met je reservering? Stuur gerust een mailtje naar hallo@youagainstyou.nl

Zien we je snel? 🙂

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar