Menu
0

Het start-up traject

lifestyle coach opleiding

Leuk dat je interesse toont in ons start-up traject tot lifestyle coach. We zullen je kort vertellen hoe het start-up traject eruit ziet en wat jij van je coach mag verwachten.

De duur en kosten van ons start-up traject

Ons start-up traject duurt zes weken en tijdens deze zes weken word je begeleid door een vaste coach. Elke week staat er een ander onderwerp centraal welke uiteindelijk samen komen in een geheel. Het start-up traject is kosteloos, waarom? Daar vertellen we je graag meer over tijdens het gratis adviesgesprek.


Inhoud van het start-up traject

Het start-up traject bestaat uit een e-learning gecombineerd met wekelijkse online livesessie met je coach. Tijdens deze livesessies zoeken jullie samen de verdieping op ten aanzien van de behandelde stof en gemaakte opdrachten. Tijdens het traject doorloop je zes modules met de volgende onderwerpen:

Week 1: Jouw waarom

Tijdens deze module ga jij samen met je coach op zoek naar ¨jouw waarom¨. Simpel gezegd: waar kom jij je bed voor om je doelen te realiseren. Met behulp van twee opdrachten maak jij jouw waarom en je bijbehorende doelen concreet.

Week 2: De producten

Het coachen van jouw klanten ondersteun je met producten die de gezondheid bevorderen. In deze week leer je alle basisskills, zodat je na afloop van deze zes weken direct aan de slag kunt. Waarom basisskills? Om het leuk te houden, want ook na afloop van de zes weken blijf jij jezelf ontwikkelen op het gebied van productkennis.

Week 3: Inkomen opbouwen als lifestyle coach 

Om een zelfstandig bestaand op te bouwen als lifestyle coach, moet je uiteindelijk winst maken. Om winst te maken heb je een duidelijk en overzichtelijk businessmodel nodig. Hoe dit businessmodel eruit ziet, dat leggen we je uit in module drie.

Week 4: Ondernemerschap

Tijdens deze module zul je zien dat al jouw harde werken van de afgelopen weken niet voor niets is geweest. Hier komen namelijk alle modules samen tot een gedetailleerd plan van aanpak voor de komende zes maanden. Samen met jouw coach zet je de puntjes op de “i”

Week 5: Promoties en marketing 

Nu je het concept van je business hebt staan, heb jij naam bekendheid nodig. Zowel online als offline zijn hiervoor veel mogelijkheden. Daarnaast heb je betaalde en gratis opties welke je vrij snel kan inzetten. Tijdens deze module leer jij de basis van online en offline marketing en helpt je coach jou bij het zetten van de eerste stappen.

Week 6: Basisvaardigheden van een coach

Om jouw klanten naar een goed te begeleiden is het belangrijk dat jij jezelf een paar basisvaardigheden aanleert. Deze basisvaardigheden worden in deze module behandeld en hier ga je mee oefenen tijdens de live sessie.


Livesessie met jouw coach

Elke module wordt ondersteunt met een online coachingssessie met jouw persoonlijke coach. Tijdens deze sessie maken jullie samen plannen, zodat jij daar direct mee aan de slag kan. Daarnaast mag jij jouw coach altijd vragen stellen buiten de sessies om. Wij zijn er voor jou! Ook na het start-up traject blijft jouw coach betrokken. In de geval meer als een sparringspartner waarom je vaak tweewekelijks contact mee houdt.


Flexibele planning

Bovenstaande planning is het standaard traject. Natuurlijk zijn wij flexibel en kunnen we het traject versnellen of vertragen als dit beter bij je past. Hierdoor is het traject aan te passen op jouw planning, dus ook wanneer jij 40-uur werk.


Zien we je snel?

Wij kunnen natuurlijk niet wachten om kennis met jou te maken. Dus ben jij net zo enthousiast als ons? Plan jezelf dan snel in voor een gratis adviesgesprek en kom erachter of ondernemen als lifestyle coach bij je past.