Menu
0

Over Forever

forever living products

Zoals je hebt gelezen werken wij met de producten van Forever. Deze producten bieden ondersteuning aan onze coachingsactiviteiten en gebruiken we om de gezondheidsdoelen van onze klanten te realiseren. Waarom wij juist voor dit merk kiezen, vertellen we hieronder.


Wie is Forever

Forever is wereldmarktleider op gebied van hoogwaardige gezondheidsproducten. Forever heeft meer dan 150 producten op het gebied van voeding, huidverzorging en persoonlijke verzorging. Daarnaast is Forever de grootste producent op het gebied van Aloë Vera als voedingssupplement. Het bedrijf heeft inmiddels 40 jaar ervaring in de gezondheidsbranche en heeft haar kwaliteit meer dan eens bewezen. Daarnaast vinden wij natuurlijk producten en klimaat erg belangrijk, maar hierover later meer.


Wat zit er in het assortiment

Het assortiment bestaat uit uiteenlopende producten die je allemaal kunt inzitten om om de doelen van jouw klanten te behalen. Het assortiment is ingedeeld in verschillende categoriën:

Gezondheidsdranken

Door dat Forever altijd de focus op Aloë Vera heeft gehouden, is Forever uitgegroeid tot een ware expert. Aloë vera wordt ook wel de “silent healer” genoemd en dat is niets voor niets. De plant staat namelijk vooral bekend om zijn helende werking. Om deze reden wordt de plant ook vaak gebruikt in huidverzorgingsproducten. Maar wat het van buitenaf voor jouw lichaam kan betekenen, kan het van binnenuit ook (eigenlijk nog meer). Want aloë vera als drank is bedoeld als aanvulling op je dagelijkse voeding.

Voedingssupplementen

Een goede gezondheid begint met goede voeding. In onze hedendaagse levensstijl lukt het niet altijd om aan deze behoefte te voldoen. Het is dan ook van belang om de dagelijkse voeding aan te vullen met essentiële vitaminen en mineralen voor een optimale gezondheid. Met de voedingssupplementen van Forever kan dat. Onze voedingssupplementen zijn gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten, geteeld en geoogst uit de beste bronnen en geproduceerd met de meest geavanceerde technieken. Dit alles zorgt voor een goede opneembaarheid.

Forever F.I.T.

Vindt je het belangrijk om fit en op gewicht te blijven en regelmatig te sporten? Of ben je bezig met afvallen en op weg naar je streefgewicht? Dan heeft het Forever assortiment je veel te bieden. Ontdek de hoogstaande producten die je ondersteunen in een actieve en vitale levensstijl. Geniet van lekkere proteïne shakes en smaakvolle proteïnerepen. En profiteer van de voordelen van onze voedingssupplementen. Alles wat je nodig hebt om er beter uit te zien en je beter te voelen! 

Huidverzorging

Ontdek de innovatieve huidverzorgingsproducten van Forever. Het assortiment bestaat uit verschillende lijnen met milde producten voor gezichts- en lichaamsverzorging. De formules zijn grotendeels ontwikkeld op basis van aloë vera en versterkt met natuurlijke extracten. Geniet van heerlijke crèmes, rijke lotions, zachte cleansers en voedende maskers die helpen bij het hydrateren, verzorgen, reinigen en beschermen van uw huid. Forever huidverzorging is geschikt voor hem en haar en voor elk huidtype.

Etherische olie

Afhankelijk van de aard van het product en het gewenst effect, kun je etherische oliën op verschillende manieren gebruiken. Sommige oliën zijn sterk in huidverzorging, andere hebben een gunstig effect op de luchtwegen of zijn juist weer toe te voegen aan onze voeding. 


Forever en klimaat

Dat milieu en klimaat hoog in het vaandel staat bij Forever is niet gek. Veel van de producten zijn namelijk volledig gebaseerd op de natuur. Daarom gaat milieu vriendelijk handelen bij Forever ook veel verder dan enkel meegaan in de trends en het voldoen aan opgelegde verplichtingen. Zo heeft forever al haar processen doorgelicht om aan de certificering van de Organisation for Standardization te voldoen. Dit is een onafhankelijke organisatie die de milieu-impact van bedrijven in beeld brengt. De ecologische voetafdruk (Carbon Footprint) is een waarde die het effect van ons handelen op het klimaat weergeeft. Wist je dat er 50 miljoen aloë vera planten op de plantages van Forever staan? En dat 20 aloë vera planten al net zoveel CO2 omzetten in zuurstof als één boom? Het verbaast je daarom vast niet dat Forever een gunstige footprint heeft en een positieve bijdrage levert aan een gezond milieu.


Rise against hunger

Passend bij de missie van Forever om het leven te rerrijken in de meest brede zin van het woord, zet Forever zich in voor het goede doel. Hiervoor heeft Forever een eigen non-profit organisatie opgezet waarmee zij samenwerken met enkel ervaren en betrouwbare liefdadigheidsorganisaties. Samen met deze organisaties zet Forever zich in om kinderen in armoede te helpen. Sinds 2015 zet Forever zich al in voor Rise Against Hunger door geld in te zamelen dat volledig gaat naar voedselpakketten voor minderbedeelden over de hele wereld. Het inzamelen van geld en het samenstellen van voedselpakketten wordt door vele medewerkers en samenwerkingspartners van Forever gedaan. Zo maken we samen het verschil.


Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Sinds 2013 is een bijzondere mijlpaal gerealiseerd: de opening van Forever Direct. Dit is het internationale distributiecentrum bij Roosendaal. Speciaal ontwikkelt en met een ideale ligging voor de Benelux. Maar dat niet alleen, want er is nog iets bijzonders aan dit distributiecentrum. Voor een groot deel werken hier namelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Binnen Forever Direct krijgen zij de kans om te leren en te ontwikkelen aansluiten bij hun behoeften, wensen en niveau. Dus goed doen voor de wereld, gaat bij Forever verder dat denken om klimaat en de inzet voor grote doelen over de hele wereld. Ook in de distributiecentra werkt dit door.

Meer weten?

Enthousiast geworden over Forever als merk of wil je meer weten? Plan dan snel jouw gratis adviesgesprek met één van onze ervaren coaches of stel gerust je vraag via onze contactpagina.