Menu
0

Wie zoeken wij?

Ons traject is voor iedereen die iets voor een ander wil betekenen op het gebied van gezondheid en lifestyle. Met iedereen bedoelen we ook echt iedereen, wij geven niets om leeftijd of vooropleiding. Het enige wat belangrijk is, is dat jij zelfstandig ondernemer wil worden. Wij bieden namelijk geen baan in loondienst. Wij begeleiden enkel ambitieuze mensen naar een zelfstandig bestaan als lifestyle coach. Wil je enkel een bijverdienste naast je huidige baan, dan is dit ook mogelijk. Meer weten over wie wij zoeken? Lees dan verder


Het start-up traject tot lifestyle coach

lifestyle coach worden

Tijdens ons gratis start-up traject stomen we jou in zes weken klaar om aan de slag te gaan. Dit doen we op een gestructureerde manier zodat jij direct een goede basis neerzet voor de toekomst. Natuurlijk ben jij na die zes weken nog niet van ons af, want daarna blijven we je coaches om jouw bedrijf verder te ontwikkelen. Wil je weten hoe het precies zit en of dit wat voor je is? Lees dan verder.


Gratis adviesgesprek

Netwerkmarketing

Om er achter te komen of ondernemen als lifestyle coach iets voor je is, plan jij een gratis adviesgesprek met één van onze ervaren coaches. Dit adviesgesprek is een één op één afspraak waarin jij al jouw vragen kunt stellen. Samen met onze coach onderzoek je de mogelijkheden en krijg je een advies waar jij mee verder kan. Dit adviesgesprek is vrijblijvend, wel zo fijn als je er achterkomt dat ondernemen toch niet bij je past. Maar we hopen natuurlijk op een mooie samenwerking!