Menu
0

Over ons

Hi, wij zijn YOU AGAINST YOU

Wij helpen jou om zelfstandig lifestyle coach te worden. Dat is onze specialiteit! Wij zijn jouw persoonlijke coach. En die coaching? Die is gratis.

Aan de hand van een gedegen coachingstraject helpen wij jou bij het opbouwen van je eigen business als lifestyle coach. Hoe wij dit doen? In samenwerking met Forever. Forever is marktleider op het gebied van hoogwaardige gezondheidsproducten. Met deze producten begeleid jij jouw klanten naar een fitte een mooiere versie van zichzelf.

In ons gratis start-up traject is iedereen welkom. Je hebt geen vooropleiding nodig en leeftijd speelt ook geen rol. Daarnaast mag je parttime of fulltime coachen. Ook de vorm is vrij! Dus voel jij je online als een vis in het water of gaat je voorkeur uit naar één op één gesprekken? Alles is mogelijk! Alleen één ding is zeker: de hele wereld is jouw kantoor!

Het enige wat wij van je vragen is 10 uur per week van je tijd. Deze 10 uur investeer je niet in ons, maar in jezelf. Wij gaan je namelijk leren hoe je vanuit 10 uur per week je eigen bedrijf opbouwt. Wil jij het bij die 10 uur per week houden? Helemaal goed! Wil je uitbreiden? Ook dan zijn wij daar stap voor stap om jou te helpen.

Dus heb jij een passie voor gezondheid en lifestyle? En wil je die passie gebruiken om andere mensen de helpen? Dan zijn wij er voor jou!

planten op een terras

Let the whole world be your office

you against you

Maak kennis met ons team

Rachella-009
Rachella | Orthomeleculair Adviseur | 27 jaar | ondernemer

Hi, ik ben Rachella! Sinds 2019 werk ik samen met Forever. Mijn voornaamste passie: gezondheid! En dan specifiek hoe je gezondheidklachten aan kan pakken met de juiste voedingstoffen. Ik kan je dus alles vertellen over vitamine, mineralen, kruiden en andere voedingstoffen.