Menu
0

Retourformulier herroepingsrecht

Hi jij, jammer dat jij jouw bestelling (of een deel daarvan) wil retourneren. Maar we leggen je hieronder nogmaals kort uit hoe je kunt retourneren. Wil je het volledige retourbeleid lezen? Klink dan hier.

Bij de aankoop heb je 14 dagen de tijd om je product zonder opgaaf van reden te retourneren. Wanneer je via dit formulier aangeeft dat je de aankoop wilt retourneren, dan heb je 14 dagen om het product terug te sturen. De verzendkosten van het retourneren zijn voor je eigen rekening. Het verzenden van een pakket kost circa €6,95 via PostNL. Verder ben jezelf verantwoordelijk voor de retour, dat betekent dat jij verantwoordelijk bent voor een correcte en veilige verzending.

Wij nemen enkel retouren in behandeling wanneer deze compleet bij ons aankomen. Is het product of pakket incompleet, dan sturen wij deze weer naar jou terug. Zorg er dus voor dat alle bijbehorende items ook mee terug komen. Voor meer informatie, lees de nogmaals ons retourbeleid.

Na het invullen van onderstaand retourformulier ontvang je een mail waarin beschreven wordt hoe jij je pakket naar ons kan terugsturen.