Menu
0

Wie zoeken wij?

lifestyle coach worden

Heb jij een passie voor gezondheid en lifestyle? En heb je daarnaast een ondernemende persoonlijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou.


Hoe ziet je dag eruit?

Als zelfstandig lifestyle coach werk jij samen met jouw klanten aan hun gezondheid. Hierbij adviseer je ze op het gebied van energieniveau, gewichtsbeheersing en persoonlijke verzorging. Samen met jou gaan zij op weg naar een fitte een mooiere versie van zichzelf. Hoe je dit doet? Door aandachtig luisteren te combineren met jouw kennis van hoogwaardige gezondheidsproducten. De kennis die jij nodig hebt leren wij jou tijdens ons gratis start-up traject tot lifestyle coach. Tijdens dit traject leer je alles over de producten en het opzetten en runnen van jouw lifestyle business. Daarnaast werken we samen aan jouw coachingsvaardigheden.

Hoe jij jouw coachingsactiviteiten inricht is aan jou. Dus wij kijken samen wat bij jou past. Werk jij liever online en locatie onafhankelijk? Dat kan! Of kom jij liever bij jou klanten thuis? Ook dit is mogelijkheid. Dus het belangrijkste is dat jij doet wat bij jou past, alleen dan word je succesvol!

Zoals eerder genoemd werken wij enkel met hoogwaardige gezondheidsproducten. Hiervoor werken wij samen met Forever. Daarnaast werken wij zonder afname verplichting of verplichte jaaromzet. Dus jij koopt alleen in wat jij nodig hebt voor jezelf en voor jouw klantenkring. Tot slot leren wij jou hoe jij deze klanten kring opbouwt en behoudt.


Wat heb je nodig?

Wij zijn op zoek naar ambitieuze mensen die bereid zijn om te werken aan dromen en doelen. Bezit jij de volgende eigenschappen? Dan bezit jij de basisingrediënten om succesvol te ondernemen als lifestyle coach.

 • Je hebt een passie voor gezondheid, lifestyle en beauty
 • Je wil aan de slag als zelfstandig ondernemer
 • Je bent in je dagelijks leven altijd al oprecht geïnteresseerd in mensen
 • Je bent bereid om minimaal 10 uur per week te werken aan het opstarten van je business
 • Je hebt een klein budget om te investeren in je eigen bedrijf

Wat hebben wij jou te bieden?

Je bent nog aan het lezen! Mooi, want nu komt het leukste deel. Want naast dat je eigenschappen mee moet brengen, bieden wij jou natuurlijk onze volledige expertise om jou business tot een succes te maken.

 • Je krijgt een vaste coach die jou bij elke stap begeleidt
 • Je krijgt intensieve begeleiding op het gebied van productkennis zodat jij weet wat je adviseert.
 • Je ontwikkelt alle basiscoachingsvaardigheden om je klanten te begeleiden naar een fittere en mooiere versie van zichzelf.
 • Wij helpen je bij het opbouwen van een klanten kring, zodat jij een stabiele basis legt vanuit waar je kunt verder bouwen.
 • Je mag zowel parttime als fulltime ondernemen als lifestyle coach, dus jij kiest!
 • Je hebt de mogelijkheid om online en locatie onafhankelijk te werken als jij dat wil

Dus herken jij jezelf in bovenstaande en wil je deze uitdaging aangaan en wil je meer weten over het start-up traject? Lees dan snel verder